stoelmassage

zin

stoelmassage-silhouet

Om uw werknemers fit en fitaal te houden, is het goed om voor stoelmassage te kiezen.
Na een stoelmassage kun je namelijk meer ontspannen en fit weer aan het werk.

Als TouchPro® Europe gecertificeerd stoelmasseur draag ik graag bij aan een uitgebalanceerde werkomgeving en geef ik uw medewerkers met plezier een stoelmassage.

Stoelmassage is een preventieve vorm van massage en kan gezien worden, als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. Mijn stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is, dat men zich tegelijkertijd ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest! Stoelmassage maakt massage meer toegankelijk voor het grote publiek.

steenhouthuid2

Stoelmassages zijn uitstekend geschikt voor op de werkplek. Na een stoelmassage kun je meer ontspannen en verfrist weer aan het werk. Een stoelmassage zorgt voor stressreductie, ontspanning en kan RSI-klachten voorkomen.

Kiezen voor stoelmassage is erg toegankelijk, want:

  • Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven; men hoeft zich dus niet uit te kleden.
  • Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.
  • Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Men kan direct weer over tot de orde van de dag.

Een TouchPro® Europe stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten.

touchpro europe cmyk